شنبه ۰۱ اردیبهشت ۰۳

اصطلاحات آشپزی به زبان فرانسه

بهترین سایت آموزش زبان فرانسوی از صفر تا صد

اصطلاحات آشپزی به زبان فرانسه

۷۳ بازديد


چگونه به فرانسه می گویید ریز ریز کردن؟ ممکن است اصطلاحات آشپزی را بدانید اما آیا اصطلاحات آشپزی فرانسوی را هم می دانید؟ در اینجا لیست افعال رایج و پر کاربرد در حرفه آشپزی به زبان فرانسه آورده شده است.

اصطلاحات آشپزی به زبان فرانسه

هرچند اصطلاحات آشپزی آنقدر زیاد هستند که می توانیم در مورد این اصطلاحات آشپزی به فرانسه یک کتاب کامل بنویسیم.

تجربه شده است که دانشجویان فرانسوی اغلب مواد پخت و پز را می دانند اما افعال آشپزی به فرانسه را نمی دانند.

بنابراین در اینجا لیستی از افعال پخت و پز پرکاربرد است که به دانشجویان فرانسوی و کسانی که در حال آموزش زبان فرانسه هستند پیشنهاد مطالعه می دهیم.

1 – اصطلاحات آشپزی فرانسوی: Chop, Dice, Cut…

  • خرد کردن: hacher، concasser، tailler en morceaux
  • تکه تکه کردن: couper en gros morceaux
  • برش دادن: To cut
  • یک اندازه خرد کردن: To dice
  • چرخ کردن: émincer
  • برش دادن: couper en lamelles/ en tranches
  • خلال کردن: couper en julienne
  • برش دادن: trancher

2 – افعال آشپزی فرانسوی: Heat، Bake

  • از قبل گرم کردن: préchauffer (le four)
  • بر روی حرارت کم: chauffer faire du feu
  • بر روی حرارت متوسط: faire chauffer à feu moyen
  • بر روی حرارت بالا: faire chauffer à feu fort
  • برای پخت و پز به روش بن ماری: cuire au bain marie

تفت دادن در روغن: to sauté

  • در فر پختن: cuire au four
  • به جوش آمدن: faire bouillir
  • جوش آوردن: Porter à ébullition
  • سرخ كردن: frire
  • آب شدن (پیاز…): faire fondre (les oignons)
  • آب‌پز شده: poché
  • کم کردن: réduire
  • برای کباب کردن: torréfier ou rôtir
  • به جوش آمدن: mijoter
  • بخار پز شدن: cuire à la vapeur
  • سریع تفت دادن: faire revenir rapidement

برای یادگیری بهتر اصطلاحات آشپزی به فرانسه سعی کنید واژگان غذا و آشپزی به زبان فرانسوی را در متون یک رمان فرانسوی با سطحی مناسب ترجمه کنید. در کتابهای صوتی فرانسوی نیز از آنجایی که مردم فرانسوی زیاد غذا می خورند می توانید این افعال آشپزی به فرانسه را بشنوید و به خاطر بسپارید! در خانه، با دوستان، در کافه ها و رستوران ها … سعی کنید این این افعال استفاده کنید

سایر افعال و اصطلاحات آشپزی به فرانسه

  • آشپزی کردن: cuisiner
  • اضافه کردن آب: arroser
  • پاشیدن: saupoudrer/parsemer
  • چشیدن: goûter
  • نان: paner
  • اضافه کردن: ajouter
  • مخلوط کردن مواد: mélanger
  • خرد کردن: écraser
  • تزیین کردن: Garnir
  • رنده کردن: râper
  • خرد و پودر کردن: réduire en poudre، moudre، piler
  • خواباندن گوشت در چاشنی: mariner
  • اندازه گیری: mesurer
  • با هم مخلوط شدن: mélanger
  • پوست کندن: éplucher / peler
  • از پوست خارج کردن یا مغز کردن: décortiquer
  • ریختن: verser
  • مخلوط کن: mixer
  • گذاشتن: mettre
  • ساقه ها را جدا کردن: enlever les tiges
  • آبکشی کردن: rincer
  • یک اسکوپ برداشتن: évider
  • رنده کردن: râper
  • خیساندن: tremper
  • فشار دادن (چلاندن): presser
  • هم زدن: mélanger
  • وزن کردن: peser
  • لعاب دادن: déglacer
  • رقیق کردن: délayer
  • عرق گیری: faire suer
  • چاشنی زدن: to season

برای داشتن تمرین های سرگرم کننده و آموزش بهتر اصطلاحات آشپزی فرانسوی، ویدئوهای دستور زبان فرانسه و واژگان مربوط به آشپزی به زبان فرانسه را تهیه کرده و از آنها بهره ببرید.

درست كردن وعده های غذایی سالم و متعادل

1- برای بهترین نتیجه، مواد خوب و تازه را انتخاب کنید. موادی که در وعده های غذایی قرار می دهید می تواند تفاوت زیادی در کیفیت غذاها ایجاد کند. علاوه بر انتخاب موادی که فکر می‌کنید به روش‌ های خوش ‌طعم ترکیب می ‌شوند، به دنبال موادی باشید که تازه هستند. از سبزیجات پژمرده و لزج خودداری کنید و از گوشت هایی که رنگ سالم و بوی ملایم و مطبوع دارند استفاده كنيد.

  • خرید میوه‌ ها و سبزیجات فصل به شما کمک می‌کند مواد باکیفیت دریافت کنید. به عنوان مثال، در ایالات متحده آمریکا، بهترین زمان برای ذرت تازه در تابستان و پاییز است، در حالی که برداشت مارچوبه در بهار به اوج خود می رسد.
  • اگر چه استفاده از مواد خشک، منجمد یا کنسرو شده اشکالی ندارد، غذا های تازه معمولا بهترین طعم و بافت را دارند. استفاده از مواد تازه نیز جلوگیری از افزودنی های ناسالم مانند نمک، شکر و مواد نگهدارنده را آسان تر می کند.
منبع : آشپزی
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.